marți, 19 ianuarie 2010

reportaj la piatza










A fost super amuzant in piatza obor la furat imagini!
Oamenii au reactionat diferit, unii mi-au umplut frigiderul ...altii ne rugau sa le mai facem poze (si la produse pentru reclama), ne intrebau si unde or sa apara (trebuie sa recunosc erau usor dezamagiti cand aflau ca nu vor aparea la TV sau in tabloidele de scandal).
Am cam riscat si i-am fotografiat si pe cei de la securitate cand ne-au retinut cativa colegi!
Multumim Radu pentru aceasta experienta super, pentru rabdare si indicatii.
Voi pune mai multe imagini pntru acest reportaj.

12 comentarii:

  1. Fotografiile imi aduc aminte de o excursie pe care am avut-o si noi cu asociatia, incepand cu Piata Obor. Cadrul 4 imi place foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt amuzante. Imi plac a doua, a treia si a saptea si a opta, cele cu body-guarzii. Vazandu-le, mi-am adus aminte de un reportaj de la TVR 1 sau TVR 2 despre o piata din Pakistan. Pentru ca, dupa cat de colorati sunt vanzatorii, par indieni, nu de rasa caucaziana, adica alba. Eu, desi, mi-am dorit sa vin am ratat trezirea: m-am trezit la 7,50 in loc de 6.50. N-am vazut aici cat costa kilogramul de mere. Si nici cel de mandarine sau de portocale... Glumesc, desigur. Cred ca a fost o aventura pentru toti cei care au fost acolo. Eu imi fac cumparaturile la Piata Titan (statia de metrou Nicolae Grigorescu), pentru ca locuiesc in cartierul Titan. Raluca Ioana Agasanu, http://ralucaagasanu.blogspot.com.

    RăspundețiȘtergere
  3. imi place foarte mult a patra fotografie, are si niste culori mai speciale decat celelalte, nu stiu daca ai prelucrat-o sau nu dar imi place.

    RăspundețiȘtergere
  4. felicitari pentru reportaj, imi place!prima este preferata mea, imi place ca sunt ambele baricade(vanzatori si cumparatori) in cadru si are actiune.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai surprins foarte bine atmosfera din piata.. si ai fost curajoasa ca i-ai fotografiat pe bodyguarzi in actiune... cand imi amintesc ce scandal faceau sa nu fotografiem si tu... click! cu poza... chiar in fata unuia dintre ei.

    RăspundețiȘtergere
  6. reusit reportaj, dar unele imagini mi se par neclare

    RăspundețiȘtergere
  7. imi place reportajul, ai simtit intr-adevar pulsul, mai ales . cu bodiguarzii as fi lasat o poza doar, in schimb ar fi mers de minune un reportaj doar episodul 'sechestrarii' :D

    RăspundețiȘtergere
  8. multumesc tuturor de vizita si comentarii

    RăspundețiȘtergere
  9. felicitari Andreea, ai facut un reportaj in adevaratul sens al cuvantului. Ai reusit sa suprinzi atat personajele cat si actiunea.

    RăspundețiȘtergere
  10. Me gusta mucho ver fotos urbanas de otros países y otras culturas.
    Saludos, José

    RăspundețiȘtergere
  11. @ manuel, joe - muchas gracias, es un reportaje fotografico

    RăspundețiȘtergere